Yacht cleaning laat u door een professional uitvoeren

Bent u opzoek naar een bedrijf wat gespecialiseerd is in Yacht cleaning? Dan bent u bij UCC Services aan het juiste adres. Wij voeren diverse schoonmaakwerkzaamheden uit aan jachten en plezierjachten, zeiljachten, schepen en woonboten. UCC Services werkt op het gebied van yacht cleaning voornamelijk voor jachtmakelaars en boot verhuurbedrijven, maar ook voor particulieren. U kunt dan denken aan het reinigen van de buitenkant en het polijsten van uw yacht of boot en uiteraard het reinigen van het interieur. Wij nemen graag de schoonmaak van uw yacht uit handen.

Interieur yacht cleaning door UCC Services

Omdat er veer wordt geleefd in een yacht is het noodzakelijk om met regelmaat uw interieur laten reinigen. In feite is dit een deepcleaning en pakken we alles aan. Van het sanitair tot aan de vloerbedekking. Ook is UCC Services gespecialiseerd in mattress cleaning.

Meer informatie over onze yacht cleaning?

Wenst u meer informatie over onze yacht cleaning neem dan contact op met UCC Services voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag uw wensen bespreken om een scherpe offerte voor u op te kunnen maken. UCC Services werkt op het gebied van yacht cleaning door heel Nederland.