Boot interieur schoonmaak

Op schepen, yachten en boten wordt veel gewerkt en geleefd. Het is daarom erg belangrijk om ook uw scheepsinterieur goed te onderhouden. En dat is nou net waar de expretise van UCC-Services ligt. We zijn namelijk gespecialiseerd in het reinigen en desinfecteren van het interieur van vrijwel alle schepen, boten en yachts. Met de juiste onderhoudsproducten en kennis, neemt UCC-Services uw schoonmaakzorgen uit handen. Vieze geurtjes in de boot blijven hangen en zullen door ons worden geëlimineerd. We verwijderen de vlekken, stofzuigen de gehele boot en reinigen de ramen, douches, bootkussens, etc. UCC-Services werkt uitsluitend met milieuveraantwoorde schoonmaakproducten.

Interieur schoonmaak

Wij adviseren dan ook om 1 maal per jaar het interieur van uw schip of boot te laten reinigen. Koffie vlekken en etensresten kunnen diep in de vezels doordringen van uw interieur. Blijven deze resten er te lang inzitten en wordt het oppervlakte niet optijd behandeld dan kunnen de vlekken permanent blijven zitten, wat natuurlijk zonde is.

Wanneer UCC het over het schoonmaken van het interieur van uw boot of schip heeft, dan moet u hieraan denken.

 • vlekken verwijderen.
 • professionele tapijtreiniging
 • professionele bank en stoelenreinigigng (bootkussens)
 • (machinaal)reinigen van harde vloeren
 • kombuis en kasten reinigen (binnen en buitenkant)
 • deepcleaning stuurhut of de brug
 • slaapvertrekken reinigen en desinfecteren
 • matrasreiniging en desinfecteren
 • badkamers reinigen (schimmels, zeepresten, putjes)
 • luiken en onder vloerdelen reinigen
 • compleete dieptereiniging interieur

Bootkussens reinigen

UCC-Services beschikt over een aan huis service en komt dus gewoon bij u aan huis, boot of bedrijf. Wij nemen onze machines mee naar uw boot, yacht of schip en behandelen de meubels bij u op locatie. Het is begrijpelijk dat bekleed meubilair veel vuil ophoopt door blootstelling aan stof, vuil, morsen, dode cellen, dierlijk afval en intensief gebruik. Meubels en andere stoffering zijn een broedplaats voor schadelijke microben, die allergieën, ziekte en aanstootgevende geuren kunnen veroorzaken. Het reinigingsproces van UCC-Services wordt gebruikt om het uiterlijk van uw meubels te herstellen. Een biologisch reinigingsmiddel wordt op de bekleding aangebracht via lagedrukspray en het vuil wordt vervolgens uit de vezel afgezogen, waardoor de bekleding van uw meubilair snel kan drogen.

Vragen over onze boot interieur schoonmaak

Neem voor meer informatie contact op met UCC-Services op Tel: +31 (0)23 – 576 23 95 en leg uw vragen neer bij één van onze schoonmaakdeskundigen. We staan u graag te woord en nemen graag uw zorgen uit handen. Voor algemene vragen of vragen over het reinigen van meubels op maat, kunt u ons ook een bericht sturen via het contactformulier.

Vul aub uw achternaam in...
Vul hier aub uw adresgegevens in
Vul hier aub uw postcode in
Vul hier uw adres in aub
Vul aub uw telefoonnummer in...
Vul aub uw e-mailadres in...
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer