Carpetcleaning voor uw tapijt of vloerbedekking? UCC Cleaning Services is dé specialist.

Heeft u vlekken in uw tapijt of is uw tapijt vies? Dan is uw tapijt toe aan grondige Carpetcleaning. UCC Cleaning Services is de specialist op het gebied van Carpetcleaning. Wij reinigen uw tapijt grondig met milieu vriendelijke schoonmaakmiddelen. De Carpetcleaning techniek die UCC Cleaning Services toepast word uitgevoerd door gecertificeerd personeel. De mederwerkers van UCC Cleaning Services zijn allemaal gescreend op goed gedrag. Onze mederwerkers hebben alle Know-How op het gebied van Carpetcleaning en overige vloeren en de onderhoud hiervan. Carpetcleaning van tapijt of vloerbedekking betreft specialistisch werk. UCC Cleaning Services gebruikt voor het vloerkleed reinigen een diepreinigende methode die erg effectief is bij allergieën.

Carpetcleaning van UCC Cleaning Services! Dat is het beste voor uw tapijt.

Bij UCC Carpetcleaning is uw tapijt of vloerbedekking in goede handen. De Carpetcleaning methode die wij hanteren gaat als volgt. Tapijt insprayen milieuvrienelijke schoonmaakproducten. De schoonmaakpad worden voorverwarmd naar 70 graden celcius, gemengd met ons tweede schoonmaakproduct wat nodig is om een chemische reactie te creeren. Door met onze krachtige rotors en de hete pads over het tapijt voort te bewegen splitsen de twee schoonmaakmiddelen, door de hoge temperatuur komt het vuil los en naar de oppervlakte van het tapijt. De rotor en pads verwijderen het vuil vervolgens. Uw tapijt komt weer tot leven. De tapijtvezels komen overeind en vuil en haren worden door de schoonmaakpads afgevoerd.

Voordeel van UCC Carpetcleaning!

Het groete voordeel van de Carpetcleaning techniek van UCC Cleaning Services is dat het tapijt binnen 30 minuten helemaal droog is. Deze Carpetcleaning methode is uitermate voor tapijten en vloerbedekking in hotelkamers en gangpaden.Op aanraden van één van onze specialisten, is het ook mogelijk om de extraction methode toe te passen om vieze gangpaden of schoonloopmatten uit te zuigen. Heet water wordt met mileuvriendelijke en veraantwoorde producten in het tapijt gespoten en direct opgezogen. Vet olie en modder worden diep uit de vezel van het tapijt of vloerbedekking onttrokken. Met de verwarmde pads en de rotor komt het tapijt of uw vloerbedekking weer omhoog. Het tapijt ruikt na de Carpetcleaning methode van UCC Cleaning Services altijd fris.

Carpetcleaning uitermate geschikt hotels

De Carpetcleaning methode die UCC Cleaning Services uitvoert is uitermate geschikt voor tapijt en vloerbedekking dat veelvuldig wordt gebruikt door uw klanten. Denk hierbij aan.

  • Business Lounges
  • Hotelkamers en gangpaden
  • Restaurantes
  • kantoorpanden
  • Woningen

Carpetcleaning contact en informatie

Wilt u meer informatie over onze Carpetcleaning methode? Of heeft u vragen en wilt u graag advies van één van onze specialisten? Neem dan vandaag nog contact op met UCC Cleaning Services. Wij voeren Carpetcleaning in heel Nederland.

Vul aub uw achternaam in...
Vul hier aub uw adresgegevens in
Vul hier aub uw postcode in
Vul hier uw adres in aub
Vul aub uw telefoonnummer in...
Vul aub uw e-mailadres in...
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer