Hoogpolig Vloerkleed Reinigen door een specialist!

Hoogpolig vloerkleed reinigenBent u opzoek naar een tapijtreinigingsbedrijf die gespecialiseerd is in hoogpolig vloerkleed reinigen? Dan bent u bij UCC Services aan het juiste adres. Wij zijn gespecialisserd is het reinigen van alle soorten vloerkleden.

Binnen 1 dag kunt u uw hoogpolige vloerkleed schoon en fris terug in ontvangst nemen. Mocht uw vloerkleed zo bevuild zijn dat het schoonmaakproces meer tijd in beslag neemt dan geven wij dat vooraf aan en ontvangt u uw vloerkleed binnen 2 a 3 dagen. UCC Services gebruikt voor het hoogpolig vloerkleed reinigen een diepreinigende methode die erg effectief is bij allergieën. Wij verwijderen met deze techniek vlekken, huisstofmijt, de uitwerpselen van de huisstofmijt, haren, bacterieën en geuren. Bij het hoogpolig vloerkleed reinigen gebruiken wij milieuvriendelijke schoonmaakproducten om het vuil in uw vloerkleed los te krijgen en fris te laten ruiken. Deze schoonmaakmiddelen zijn veilig voor mens en dier en in omgeving waar voedsel wordt bereid of genuttigd. Hoogpolige vloerkleed reiniging voeren wij uit voor zowel bedrijven als particulieren. Het vloerkleed reinigen is dan ook erg populair bij bezitters van huisdieren, restaurants en hotels. Uw vloerkleed krijgt weer kleur en de vezels komen weer omhoog. Uw vloerkleed komt als ware weer tot leven.

Voordelen hoogpolig vloerkleed reinigen

Het voordeel van de techniek die UCC Services gebruikt bij hoogpolig vloerkleed reinigen, is dat uw vloerkleed dezelfde dag nog droog wordt opgeleverd. Uw vloerkeed is na het reinigen weer fris en hygienisch schoon. Hotelkamers kunnen gelijk opgeleverd worden nadat wij de vloerbedekking en vloerkleden hebben behandeld. Uw restaurant is direct te gebruiken. Het tapijt of vloerbedekking is droog bij oplevering

Contact meer informatie hoogpolig vloerkleed reinigen

Meer informatie over hoogpolig vloerkleed reinigen? Wilt u meer informatie over het reinigen van vloerbedekking in hotelkamers, gangpaden of in het restaurant? Bel +31 (0)23 - 576 23 95 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ons. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij staan altijd klaar voor passend advies. Naast het vloerkleed reinigen is UCC Services ook gespecialiseerd in tapijt reiniging en meubelreiniging.

Vul aub uw achternaam in...
Vul hier aub uw adresgegevens in
Vul hier aub uw postcode in
Vul hier uw adres in aub
Vul aub uw telefoonnummer in...
Vul aub uw e-mailadres in...
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer