Hotel carpet cleaning! UCC Cleaning Services is dé specialist.

Hotel carpet cleaning

Hotel carpet cleaning aan een specialistisch bedrijf overlaten? Dan bent u bij UCC Services aan het juiste adres. Heeft u vlekken in het tapijt van uw hotel of is uw tapijt vies in het restaurant door de inloop vanuit de keuken? Dan is uw tapijt toe aan grondige hotel carpet cleaning. UCC Cleaning Services is de specialist op het gebied van hotel carpet cleaning. Wij reinigen het tapijt in uw hotel grondig met milieu vriendelijke schoonmaakmidddelen. De hotel carpet cleaning techniek die UCC Cleaning Services toepast, word uitgevoerd door gecertificeerd personeel. De mederwerkers van UCC Cleaning Services zijn allemaal gescreend op goed gedrag vanwege onze werkzaamheden op Schiphol. Onze mederwerkers hebben alle Know-How op het gebied van hotel carpet cleaning en overige vloeren en het onderhoud hiervan. Carpet cleaning in Hotels van tapijt of vloerbedekking betreft specialistisch werk. UCC Cleaning Services gebruikt voor uw carpet cleaning een diepreinigende methode die erg effectief is bij allergieën.

Hotel carpet cleaning van UCC Cleaning Services! Dat is het beste voor uw tapijt.

Bij UCC Carpet Cleaning is uw tapijt of vloerbedekking in goede handen. De carpet cleaning methode die wij hanteren in Hotels gaat als volgt. Tapijt word ingesprayed met milieuvrienelijke schoonmaakproducten. De schoonmaakpads worden voorverwarmd naar 70 graden celcius, gemengd met ons tweede schoonmaakproduct wat nodig is om een chemische reactie te creëren. Door met onze krachtige rotors en de hete pads over het tapijt voort te bewegen splitsen de twee schoonmaakmiddelen, door de hoge temperatuur komt het vuil los en naar de oppervlakte van het tapijt. De rotor en pads verwijderen het vuil vervolgens. Wij zorgen dat het tapijt in uw hotel na onze carpet cleaning methode weer tot leven komt. De tapijtvezels komen overeind en vuil en haren worden door de schoonmaakpads afgevoerd.
Zien is geloven.

Hotel carpet cleaning voordelen!

Het grote voordeel van de hotel carpet cleaning techniek van UCC Cleaning Services is dat het tapijt binnen 30 minuten helemaal droog is. Deze Carpet Cleaning methode is uitermate geschikt voor tapijten en vloerbedekking in hotelkamers, gangpaden en restaurants. Op aanraden van één van onze specialisten, is het ook mogelijk om de extraction methode toe te passen om vieze gangpaden of schoonloopmatten uit te zuigen. Heet water wordt met mileuvriendelijke en veraantwoorde producten in het tapijt gespoten en direct opgezogen. Vet olie en modder worden diep uit de vezel van het tapijt of vloerbedekking onttrokken. Met de verwarmde pads en de rotor komt het tapijt of uw vloerbedekking weer omhoog. Het tapijt in het hotel ruikt na de carpet cleaning methode van UCC Cleaning Services altijd fris.

Hotel carpet cleaning uitermate geschikt:

De carpet cleaning methode die UCC Cleaning Services uitvoert bij hotels is uitermate geschikt voor tapijt en vloerbedekking dat veelvuldig wordt gebruikt door uw klanten. Denk hierbij aan.

  • business Lounges
  • hotelkamers en gangpaden
  • restaurants
  • kantoorpanden
  • woningen
  • bioscopen
  • casino's

Wilt u meer informatie over onze hotel carpet cleaning methode voor Hotels? Of heeft u vragen en wilt u graag advies van één van onze specialisten? Neem dan vandaag nog contact op met UCC Cleaning Services. Wij voeren hotel carpet cleaning werkzaamheden uit door heel Nederland.

Vul aub uw achternaam in...
Vul hier aub uw adresgegevens in
Vul hier aub uw postcode in
Vul hier uw adres in aub
Vul aub uw telefoonnummer in...
Vul aub uw e-mailadres in...
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer