Milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf Amsterdam

Als milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf Amsterdam streven we ernaar om milieuvriendelijk te handelen. Daar profiteren onze klanten en medewerkers én het milieu van. UCC-Services is er trots op dat er milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen worden gebruikt waaraan geen agressieve chemische stoffen zijn toegevoegd. We zoeken continu naar betere methoden en technieken. We kunnen dit alleen realiseren als ons team zich hiervan bewust is en een training heeft gevolgd met betrekking tot het gebruik van oplossingen, materialen en apparatuur. UCC Services is een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf voornamelijk actief in Amsterdam.

Met een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf in Amsterdam samenwerken aan een schonere omgeving

Duurzaam schoonmaken is een constant proces dat moet worden bewaakt, geëvalueerd en verbeterd. We werken graag samen met onze klanten in Amsterdam door te kijken naar afvalverwerking, energiebesparing, recycling en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het gedrag van medewerkers vormt de sleutel tot duurzaamheid. Daarom trainen we onze medewerkers in waarom en hoe we onze milieuvriendelijke oplossingen en materialen gebruiken.

UCC-Services levert als milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf Amsterdam een bijdrage doormiddel van milieuvriendelijke producten, gecontroleerde doses schoonmaakmiddelen en minimale transportkosten. We staan bovendien open voor en begeleiden personen die terugkeren in het arbeidsproces.

People, planet, profit UCC-Services scheidt glas, papier, kunststof en restafval bij het recyclingstation op Schiphol Airport Amsterdam. We doneren de doppen van kunststof flessen aan KNGF Geleidehonden en doneren oude cartridges aan de lokale school. Facturen, nieuwsbrieven, schema's en loonstrookjes verzenden we digitaal. Ook scheiden we ons eigen afval, zodat het kan worden gerecycled.

Vul aub uw achternaam in...
Vul hier aub uw adresgegevens in
Vul hier aub uw postcode in
Vul hier uw adres in aub
Vul aub uw telefoonnummer in...
Vul aub uw e-mailadres in...
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer