Office cleaning Amsterdam door UCC Services

Bent u opzoek naar een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in office cleaning in Amsterdam? Dan bent u bij UCC Services aan het juiste adres. Wij leveren op het gebied van office cleaning schoonmaakdiensten aan onze zakelijke klanten in Amsterdam en omgeving. Wij hebben vaste kantoor schoonmakers en onze medewerkers zijn gescreend op goed gedrag.

Office cleaning Amsterdam voor wie?

UCC Services is met office cleaning voornamelijk actief op Schiphol en Amsterdam. Enkele klanten waar wij de kantoren van schoonmaken op Schiphol zijn American airlines, Eva Air, Ethiad, Royal Jordanian airlines, etc. Uiteraard zijn wij ook buiten Schiphol en Amsterdam actief wanneer het gaat om office cleaning. Naast onze office cleaning service in Amsterdam, zijn wij ook actief in schoonmaak van ziekenhuizen, schoonmaak van scholen, restaurant, woningen, hotel schoonmaak, bioscopen etc. Ook zijn wij specialist in tapijtreiniging ofwel carpet cleaning.

Meer informatie over office cleaning Amsterdam?

Wilt u graag meer informatie over onze office cleaning service die wij leveren in Amstedam? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo spoedig contact met u op en komen indien gewenst vrijblijvend langs.

Vul aub uw achternaam in...
Vul hier aub uw adresgegevens in
Vul hier aub uw postcode in
Vul hier uw adres in aub
Vul aub uw telefoonnummer in...
Vul aub uw e-mailadres in...
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer