Office cleaning Haarlem door UCC Services

Bent u opzoek naar een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in office cleaning in Haarlem? Dan bent u bij UCC Services aan het juiste adres. Wij leveren op het gebied van office cleaning schoonmaakdiensten aan onze zakelijke klanten in Haarlem en omgeving. Wij hebben vaste kantoor schoonmakers en onze medewerkers zijn gescreend op goed gedrag.

Office cleaning Haarlem voor wie?

UCC Services is met office cleaning voornamelijk actief op Schiphol en Haarlem. Enkele klanten waar wij de kantoren van schoonmaken op Schiphol zijn American airlines, Eva Air, Ethiad, Royal Jordanian airlines, etc. Uiteraard zijn wij ook buiten Schiphol en Haarlem actief wanneer het gaat om office cleaning. Naast onze office cleaning service in Haarlem, zijn wij ook actief in schoonmaak van ziekenhuizen, schoonmaak van scholen, restaurant, woningen, hotel schoonmaak, bioscopen etc. Ook zijn wij specialist in tapijtreiniging ofwel carpet cleaning.

Meer informatie over office cleaning Haarlem?

Wilt u graag meer informatie over onze office cleaning service die wij leveren in Haarlem? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo spoedig contact met u op en komen indien gewenst vrijblijvend langs.

Vul aub uw achternaam in...
Vul hier aub uw adresgegevens in
Vul hier aub uw postcode in
Vul hier uw adres in aub
Vul aub uw telefoonnummer in...
Vul aub uw e-mailadres in...
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer