Schoonmaken kantoren

Bent u op zoek naar facilitaire diensten voor kantoor?

ucc services office cleaningHet schoonmaken van kantoren vormt de kern van ons bedrijf. Dit is waarmee we begonnen en waarin we uitblinken. Wat u ook wilt schoonmaken, wij kunnen u helpen. Ons extra voordeel: effectief beheer op locatie, medewerkers die een veiligheidsscreening hebben doorlopen en bewezen schoonmaakmethoden. Tevreden, gezonde en productieve medewerkers op de werkvloer.

Onze kantoorschoonmakers werken om uw medewerkers heen om te waarborgen dat uw gebouw de hele werkdag in topconditie blijft. Daarbij veroorzaken ze minimale onderbrekingen voor uw bedrijfsvoering. Wij zijn de stille partner in uw bedrijf: wel zichtbaar, niet hoorbaar.

UCC-Services zet zich in om een schoonmaakdienst van topklasse met goede communicatie te bieden. Onze schoonmaakdienst maakt uw gebouw schoon met behulp van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.

UCC-Services investeert in nieuwe technologie en zoekt naar nieuwe schoonmaakmethoden. We gebruiken alle beschikbare middelen en werken waar nodig samen met partners om optimale resultaten en dienstverlening te bieden. We bieden innovatieve, nieuwe schoonmaaksystemen en -technieken die een aanzienlijke verbetering hebben laten zien ten aanzien van de efficiëntie van het schoonmaakproces.

We maken kantoren schoon voor de best mogelijke werkervaring

Wat vindt u belangrijk? Het schoonmaken van alle kantoren of alleen van de kantoren die zijn gebruikt?

UCC-Services maakt efficiënt schoon en streeft naar de beste resultaten. We gebruiken tijdens het schoonmaken onze ogen en ons gezond verstand. We kijken naar wat we doen en denken er over na. We werken dus niet op de automatische piloot, maar maken schoon wat moet worden schoongemaakt.

We maken alle oppervlakken schoon, met inbegrip van bureaus, vloeren, prullenbakken, keukens en sanitaire faciliteiten. Ook bieden we sanitaire benodigdheden voor toiletten en douches. We kunnen bovendien ramen wassen en tapijten, vloeren en stoelbekleding onderhouden. 

Onderhoudsdiensten

Als uw kantoor om wat voor reden dan ook bepaalde tijd niet wordt gebruikt, kunnen wij het zolang bijhouden. We kunnen ramen openen, kranen laten lopen en zorgen dat het kantoor altijd hygiënisch, veilig en toonbaar blijft.

De voordelen van onze professionele schoonmaakdienst:

De vele voordelen van onze schoonmaakmethoden zijn bewezen en de technieken worden nu al meer dan 10 jaar met succes ingezet om kosten te verminderen en de uitstraling van de werkomgeving te verbeteren.

  • Resultaatgericht schoonmaken
  • Een schone omgeving leidt tot minder personeelsverloop
  • Gemotiveerde medewerkers
  • Effectief gebruik van middelen
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
  • Beste methode voor het schoonmaken d.m.v. training
  • Aanzienlijk lagere kosten
  • Medewerkers met veiligheidsscreening en uniform
  • Praktische afvalbeheer

Bel ons op 023 5762 395 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om zonder verplichting een afspraak op locatie te maken. We doen ons werk met plezier!