UCC-Services voor hotels

ucc services hotel cleaningGrotere onderhoudsprojecten in een hotel vormen altijd een uitdaging. Alles draait om continuïteit. Kamers, openbare ruimten en het restaurant moeten eigenlijk altijd geopend zijn voor uw gasten. UCC-Services kan u helpen bij het schoonmaken, onderhouden en herstellen van uw tapijten, matrassen en vloeren. We kunnen grote hoeveelheden in een korte tijd schoonmaken en u helpen bij de planning van uw project, zodat u geniet van maximale efficiëntie. De vraag naar allergievriendelijke kamers neemt toe. Dat vraagt om periodiek onderhoud van matrassen, tapijten en vloeren.

Voordelen voor hotels

De beheersing van inkomsten blijft ongemoeid, doordat de kamers na reiniging van het tapijt en/of matras direct kunnen worden verhuurd. Zo kunt u uw dagelijkse bedrijfsvoering zonder onderbreking uitvoeren. Het geluidsniveau is zo laag dat de schoonmaakwerkzaamheden tijdens normale werktijden kunnen plaatsvinden door onze representatieve medewerkers. Kamers kunnen ook worden schoongemaakt tussen het in- en uitchecken. We zorgen dat ze fris en schoon zijn voor de volgende gast. Er is na de behandeling geen sprake van vocht of geurtjes. De milieuvriendelijke oplossingen die we gebruiken, zijn veilig voor personen, huisdieren en voedsel.

Bezoek onze pagina's over tapijtreiniging, matrasreiniging en vloerreiniging voor meer achtergrondinformatie. U kunt ook contact met ons opnemen om uw specifieke behoeften en eisen te bespreken.

In het kort

  • Uw opbrengsten blijven intact
  • Het gewone werk
  • Direct droog
  • Allergievriendelijk onderhoudsprogramma
  • Veilig voor personen, huisdieren en voedsel
  • Gezonde slaapomstandigheden
  • Kamers ruiken fris en schoon
  • Medewerkers met veiligheidsscreening

De allergievriendelijke hotelkamer

Biedt u uw klanten allergievriendelijke kamers? UCC-Services biedt een onderhoudsprogramma om matrassen, tapijten en vloeren periodiek schoon te maken. 

Matrasreiniging

Matrasreiniging in hotels is onmisbaar. Nu er steeds meer mensen last hebben van een allergie neemt de vraag naar allergievriendelijke kamers toe. Er zijn zoveel mensen die in een hotel verblijven en slapen en sommigen zijn hygiënischer dan anderen. We weten uit ervaring dat stofmijten, bacteriën en sporen na 3 maanden een schrikbarend niveau hebben bereikt. UCC-Services kan uw matrassen testen. Samen kunnen we de omstandigheden waarin uw gast slaapt optimaliseren. Onze matrasreinigingsdiensten worden aangeboden door onze uiterst goed getrainde en professionele medewerkers. We gebruiken tal van geavanceerde reinigingsproducten en hoogwaardige apparatuur om de beste resultaten te boeken. Matrassen zijn na het schoonmaken direct beschikbaar.

Tapijtreiniging

UCC-Services blaast nieuw leven in uw tapijten. Onze tapijtreiniging draagt bij aan een hygiënische, gezonde en gastvrije eet-, werk- en leefomgeving. Uw tapijten zien er schoon uit, ruiken fris en voelen als nieuw!

Vloerreiniging

UCC-Services heeft een innovatieve manier om vloeren van hardsteen en natuursteen, hout en epoxy op een professionele manier schoon te maken. Daarbij gaan we verder dan traditionele schoonmaaktechnieken. We herstellen vloeren in hoogwaardige staat en helpen daarmee om de uitstraling en gebruiksduur van de vloer te verlengen.