Theaters en bioscopen schoonmaken

Reiniging van tapijt en bekleding

ucc services cinema theatre cleaningRol de rode loper uit! UCC-Services kan uw tapijt voor, na en tijdens een voorstelling schoonmaken. Daarna kunnen uw klanten de popcorn veilig van de vloer eten!

Niets is frustrerender dan een vieze stoel of kleverige leuning tijdens een avondje in het theater of de bioscoop. UCC-Services heeft jarenlange ervaring en begrijpt hoe belangrijk dit soort details zijn. Wij zorgen dat iedere persoon in het publiek geniet van een onvergetelijk avondje uit. Of u nu een exclusieve, kleine locatie of een grote bioscoop- of theatervestiging bent, UCC-Services heeft de ervaring, passie en middelen om kwalitatief resultaat te bieden waardoor de uitstraling van uw locatie wordt verbeterd.

UCC-Services biedt specialistische reiniging van tapijten en stoelbekleding voor theaters en bioscopen. We kunnen in korte tijd grote oppervlakken geluidloos aanpakken met een korte droogtijd. We plannen het werk om de openingstijden van het theater of de bioscoop heen. Daarnaast kunnen we al uw andere vloeren, zoals hardstenen vloeren, houten vloeren en vinylvloeren, schoonmaken, onderhouden en herstellen. Raadpleeg de pagina's over tapijtreiniging en vloerreiniging voor meer informatie.

MEER LEZEN over vloerreiniging

UCC-Services biedt de volgende voordelen voor het reinigen van tapijt en bekleding:

  • Tapijt en bekleding droog als het klaar is
  • Reiniging van grote hoeveelheden in korte tijd: 200 m2 per uur
  • Minimale onderbrekingen: we werken zonder dat uw bedrijf hinder ondervindt
  • Volledig opgeleide schoonmaakteams met veiligheidsscreening
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

MEER LEZEN over tapijtreiniging

UCC-Services zet zich in om aan de schoonmaakbehoeften van de klant te voldoen. Wij bieden onze medewerkers de training op locatie voordat ze met hun werk beginnen. Dit wordt versterkt door management die wij willekeurig en op gezette tijden uitvoeren. 

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf dat voor de vloeren en stoelen in uw theater of bioscoop zorgt? Bel ons op 023 5762 395 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We doen ons werk met plezier!