Restaurants reinigen

ucc services restaurant cleaningUCC-Services kan u helpen om uw gasten een schone, hygiënische en gastvrije omgeving te bieden. Onderhoudsprojecten in een restaurant vormen altijd een uitdaging. Alles draait om continuïteit, want het restaurant moet altijd geopend zijn voor uw gasten. UCC-Services kan u helpen bij het schoonmaken, onderhouden en herstellen van uw tapijten en vloeren. We kunnen grote hoeveelheden in een korte tijd schoonmaken en u helpen bij de planning van uw project, zodat u geniet van maximale efficiëntie. 

Voordelen voor restaurants

U kunt ontbijt, lunch en diner serveren terwijl wij om uw openingstijden heen werken. Uw tapijten en vloeren kunnen lijden onder intensief verkeer, weersomstandigheden en gemorste stoffen. We brengen ze weer in vorm, zodat ze klaar zijn voor gebruik.

Er is na de behandeling van het tapijt geen sprake van vocht of geurtjes. We herstellen vloeren in hoogwaardige staat en helpen daarmee om de uitstraling en gebruiksduur van de vloer te verlengen.

Het is belangrijk om te weten dan de milieuvriendelijke oplossingen die we gebruiken veilig zijn voor personen, huisdieren en voedsel. Bezoek onze pagina's over tapijtreiniging en vloerreiniging voor meer achtergrondinformatie. U kunt ook contact met ons opnemen om uw specifieke behoeften en eisen te bespreken.

In het kort

  • Het gewone werk
  • Direct droog
  • Snelle levertijd
  • Allergievriendelijk onderhoudsprogramma
  • Veilig voor personen, huisdieren en voedsel
  • Medewerkers met veiligheidsscreening 

Tapijtreiniging

UCC-Services blaast nieuw leven in uw tapijten. Onze tapijtreiniging draagt bij aan een hygiënische, gezonde en gastvrije eet-, werk- en leefomgeving. Uw tapijten zien er schoon uit, ruiken fris en voelen als nieuw!

Vloerreiniging

UCC-Services heeft een innovatieve manier om vloeren van hardsteen en natuursteen, hout en epoxy op een professionele manier schoon te maken. Daarbij gaan we verder dan traditionele schoonmaaktechnieken. We herstellen vloeren in hoogwaardige staat en helpen daarmee om de uitstraling en gebruiksduur van de vloer te verlengen.