Marmer vloer polijsten

Marmer vloer polijsten? Bent u op zoek naar een specialistisch bedrijf dat uw marmer vloer kan polijsten? Dan bent u bij UCC Services B.V. aan het juiste adres. UCC Services biedt namelijk een innovatieve manier om uw marmer vloer te polijsten op een professionele manier. We schuren (slijpen) en reinigen uw marmer vloer eerst voordat we uw marmer vloer gaan polijsten. De behandeling waarbij we uw marmer vloer polijsten zorgt voor een glanzend eindresultaat. Het schuren van de marmer vloer zorgt ervoor dat krassen, vlekken en doffe plekken worden verwijderd.

UCC Services heeft door de jaren heen met partners samengewerkt om tal van marmer vloeren te polijsten op locaties van klanten. In de afgelopen vijf jaar hebben we flink geïnvesteerd in hoogwaardige apparatuur en training. We gebruiken speciale diamant pads om uw marmer vloer schoon te maken en te behandelen en vervolgens uw marmer vloer te polijsten. We hebben specialistische hulpmiddelen bij ons, zodat we de marmer vloer de gewenste afwerking kunnen geven.

Schuren, slijpen en polijsten van Marmer vloerMarmer vloer polijsten

UCC Services zorgt ervoor dat het eindresultaat van uw marmer vloer weer als nieuw is. We halen het vuil en verkleuring weg door middel van meerdere stappen tijdens de marmer behandeling. Voor het eindresultaat kunt u kiezen voor een matte vloerafwerking of een hoogglans afwerking waardoor het spiegel effect weer terugkomt in uw vloer. De exclusieve en luxe hoogglans afwerking van de marmeren vloer wordt normaal gesproken gekozen door onze klanten.

Schuren en slijpen van uw marmer vloer

We beginnen altijd met het inspecteren van de marmer vloer. Hierbij kijken we naar de vuilheid en het aantal krassen en de diepte van de krassen. Dit is erg belangrijk voor ons om te bepalen welke diamant schijven we gebruiken om mee te beginnen met schuren. Hoe dieper de krassen in de vloer zijn, hoe grover de diamant schijf die we gebruiken om de eerste stap mee te voltooien. Ook worden hoogteverschillen aangepakt zodat de vloer zo goed als egaal is. 
Na het schuren ofwel slijpen van de marmer vloer in de eerste stap, wordt er over gegaan naar de tweede stap. De volledige marmer vloer wordt opnieuw geschuurd of geslepen met een fijnere diamantschijf. Dit zorgt ervoor dat de kleinste krasjes worden weg geschuurd en verwijdert. Ook worden de voegen in de marmer vloer meegenomen zodat deze ook weer schoon zijn en de originele kleur terug geschuurd word.

Tijdens de eerste twee stappen gebruiken we water om de vloer te koelen tijdens het schuren. Na een behandeling zuigen we het overtollige water met vuil en slijpsel af met een waterstofzuiger. Nadat de marmer vloer geschuurd (geslepen) is en het water is afgezogen is de natuurlijke kleur van vloer weer in oorspronkelijke staat. De vloer ziet er nu heel helder uit maar de vloer heeft een matte uitstraling.

Polijsten van de marmer vloer

Nadat de marmer vloer geschuurd en gereinigd is en alle krassen zijn verwijdert, beginnen we indien gewenst met het polijsten van de marmer vloer. Door de marmer vloer te polijsten zorgen we er eigenlijk voor dat de hoogglas weer terugkomt in de vloer waardoor het spiegeleffect terugkomt. Dit is een behandeling van 2 tot 4 stappen afhankelijk van de status van de vloer en de eigenschappen van de steen. De eerste stap is het polijsten van de vloer met een diamantpad en water. Dit zorgt ervoor dat het oppervlak van de marmer vloer nog gladder en strakker wordt. Dit proces herhalen we nog 1 of 2 keer (afhankelijk van de hardheid van het marmer) met een fijnere diamantpad. Vervolgens zuigen we het overtollige water weer op van de marmer vloer.

De laatste stap is vervolgens het terughalen van de hoogglans in de marmer vloer. Dit doen we door de vloer nog een keer te polijsten met een zeer fijne diamantpad en met speciale marmer poeder en water. Deze laatste handeling zorgt ervoor dat uw vloer weer gaat spiegelen nadat al het overtollige water is afgezogen. Vervolgens moppen we uw vloer volledig en impregneren we uw vloer met speciale natuursteen vloerzeep. Dit zorgt ervoor dat de vloer geen vuil opneemt en uw vloer onderhoudsvriendelijk is.

Marmer vloeren en natuursteen vloeren polijsten.

Naast marmer vloeren polijsten, is UCC Services uiteraard ook gespecialiseerd in het schoonmaken en polijsten van andere soorten natuursteen vloeren. Met UCC Services is het met diamant polijsten van marmer, natuursteen, het grondig reinigen van keramische tegels en het droog strippen van vinylvloeren geen enkel probleem. Naast het schoonmaken en polijsten van marmer vloeren, kunnen we tal van vloeren strippen en schoonmaken, en de afwerking of glans herstellen. Zie hier een overzicht van de vloeren die we onder andere kunnen reinigen en herstellen:

  • Vloeren van leisteen
  • Vloeren van travertin
  • Vloeren van graniet
  • Vloeren van marmer
  • Vloeren van kalksteen
  • Vloeren van terrazzo
  • Vloeren van vinyl

Marmer vloer polijsten? Neem contact op met UCC Services

Wilt u een marmer vloer polijsten? Neem dan contact op met UCC Services. We komen graag vrijblijvend bij u langs om uw marmer vloer te inspecteren. Zo maken we het mogelijk om een passende offerte voor u op te maken. We hebben jarenlange ervaring wanneer het gaat om het reinigen en polijsten van marmer vloeren.

Marmer vloer polijsten door heel Nederland

UCC Services werkt wanneer het gaat om marmer vloeren polijsten voornamelijk voor bedrijven, musea, overheidsinstellingen, verzekeringsmaatschappijen, gemeentes, en particulieren. We werken over het algemeen door heel Nederland.

Vul aub uw achternaam in...
Vul hier aub uw adresgegevens in
Vul hier aub uw postcode in
Vul hier uw adres in aub
Vul aub uw telefoonnummer in...
Vul aub uw e-mailadres in...
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer