Het team van UCC-Services

Voor schoonmaakwerkzaamheden zijn mensen nodig. Belangrijker is dat ze worden uitgevoerd door betrouwbare professionals – personen die kunnen omgaan met verantwoordelijk, die onafhankelijk werken en die oog hebben voor detail. Werken in een schone en frisse werkomgeving. Daar worden klanten en ook de medewerkers van UCC-Services blij van.

UCC-Services zoekt altijd naar gemotiveerde medewerkers die in de schoonmaaksector willen werken. We zoeken vaak parttimemedewerkers en soms ook fulltimemedewerkers. Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent en de fysieke uitdaging van resultaatgericht schoonmaken aandurft.

Bij UCC-Servicesmaak je onderdeel uit van een ambitieus team in een dynamische en internationale omgeving. Een team dat op een professionele manier werkt om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Veel van onze klanten zijn op Schiphol gevestigd. Deze klanten vereisen personeel dat een veiligheidsscreening heeft doorlopen. Voordat je bij ons komt werken, wordt je getest en gescreend door de AIVD. Als je de veiligheidsscreening hebt doorlopen, kun je aan de slag bij UCC-Services. Raadpleeg onze pagina over het veiligheidsscreeningsproces voor uitgebreide informatie.

We zoeken naar personen met ervaring op het gebied van schoonmaken, meteen servicegerichte houding en goede kennis van Engels en/of Nederlands. Neem contact op met UCC-Services als je over al deze kwaliteiten beschikt en meer wilt weten over de carrièremogelijkheden.