Professionele tapijtreiniging

ucc carpet cleaningUCC-Services blaast nieuw leven in uw tapijten. Onze professionele tapijtreiniging draagt bij aan een hygiënische, gezonde en gastvrije eet-, werk- en leefomgeving. Uw tapijten zijn schoon en droog, ruiken fris en voelen en ogen als nieuw!

UCC-Services biedt de volgende unieke voordelen op het gebied van tapijtreiniging:

 • Tapijten zijn droog na behandeling
 • Diepe reiniging met zeer korte droogtijd
 • Reiniging van grote oppervlakken in korte tijd: wel 200 m2 per uur
 • Minimale onderbrekingen: we werken zonder dat uw bedrijf hinder ondervindt
 • Anti-allergene onderhoudsprogramma's

Hygiëne van tapijt

Een schone en hygiënische kantooromgeving is uiterst belangrijk voor een professioneel imago. Tapijten en vloerbedekking vragen om een aanzienlijke investering. Toch wordt de verzorging ervan maar al te vaak over het hoofd gezien. Deze nalatigheid kan zelfs na korte tijd al zichtbaar zijn voor bezoekers en medewerkers: er zijn vlekken en slijtageplekken zichtbaar en personen krijgen vaker last van allergische reacties.

De afdeling Tapijtreiniging van UCC-Services heeft een innovatieve nieuwe manier om tapijten op een professionele manier schoon te maken. Deze manier gaat veel verder dan traditionele reinigingstechnieken. We herstellen tapijten in hoogwaardige staat en helpen daarmee om de gebruiksduur van de tapijten te verlengen.

De tapijten zijn na de behandeling:

 • Schoon, fris, volledig gedesinfecteerd en vrij van stofmijten
 • Volledig of bijna volledig vrij van vlekken en vuil
 • Volledig hersteld en als NIEUW!

Het geheim achter onze tapijtreiniging

De afdeling Tapijtreiniging van UCC-Services combineert een unieke methode met de meest geavanceerde apparatuur die uitsluitend wordt bediend door goed opgeleide technici. Ons geheim ... een vochtarm proces in combinatie met een gepatenteerde unieke technologie met chemische stoffen en pads, warmte, beweging en reactie tussen twee oplossingen. We kunnen vier verschillende schoonmaakmethoden voor verschillende soorten vezels en vervuiling toepassen.

Zien is geloven!

UCC-Services biedt daarnaast:

 • Continuïteit, zodat u verder kunt met uw zaken
 • Kwaliteit door geavanceerde apparatuur en specialisten op het gebied van tapijtreiniging
 • Representativiteit door medewerkers die zijn getraind op het gebied van klantenservice en gewend zijn om in openbare ruimten te werken
 • Betrouwbaarheid doordat alle medewerkers een veiligheidsscreening hebben doorlopen

De show moet doorgaan!

We hebben door de jaren heen geleerd en ervaren welke behoeften en wensen er in specifieke branches leven. Daar kunt ú van profiteren. Naast een aanvaardbaar prijskaartje speelt er in elk soort bedrijf nog iets: bedrijfscontinuïteit. Als uw bedrijfsvoering niet stil mag staan, helpen we u meer dan graag achter de schermen.

Voordelen voor hotels

De beheersing van opbrengsten blijft intact doordat kamers direct na het reinigen opnieuw kunnen worden verhuurd.
Lees verder...

Voordelen voor restaurants

U kunt ontbijt, lunch en diner serveren terwijl wij om uw openingstijden heen werken.
Lees verder...

Voordelen voor kantoren

Business as usual: we kunnen grote oppervlakken in korte tijd schoonmaken zonder herrie te maken. Ook kunnen we buiten kantoortijden schoonmaken.
Lees verder...

Voordelen voor verzorgingstehuizen

Het leven en activiteiten moeten zonder onderbreking door kunnen gaan. Ongelukjes kun je niet voorkomen, wel herstellen! Wij beschikken over de apparatuur, oplossingen en onze stille manier om tapijten, vloeren en matrassen schoon te maken.
Lees verder...

Voordelen voor bioscopen en theaters

Rol de rode loper uit! UCC-Services kan uw tapijt voor, na en tijdens een voorstelling schoonmaken. Daarna kunnen uw klanten de popcorn veilig van de vloer eten! 
Lees verder...

Voordelen voor evenementen

Als uw tapijten te lijden hebben gehad onder intensief gebruik en de weersomstandigheden kunnen wij de tapijten en evenementenlocatie in een handomdraai weer in vorm brengen. Klaar voor de volgende dag!
Lees verder...