Onze filosofie

UCC AndyUCC-Services zet zich in voor een schone en eerlijke wereld. Werken aan een schone en gastvrije omgeving waar personen kunnen vergaderen, eten, werken en leven! UCC-Services gelooft in een vriendelijke manier van schoonmaken – in alle opzichten. Het is onze ambitie om de beste resultaten te bieden op het gebied van schoonmaak, service en presentatie.

We bieden service met glans! Onze basis bestaat uit deze drie waarden:

  • Klanttevredenheid
  • Vriendelijk
  • Veilig voor het milieu

Dit doen we door naar de behoeften en verwachtingen van de klanten te luisteren. We werken met vriendelijke en representatieve medewerkers. Onze medewerkers zijn goed getraind en hebben een volledige veiligheidsscreening doorlopen. We werken met producten die veilig en vriendelijk zijn voor personen, huisdieren en het milieu. We genieten ervan om duidelijk en eerlijk met onze klanten samen te werken.

We bieden advies om op een kostenefficiënte manier het beste resultaat te behalen. We kunnen uw vestigingen tijdens kantooruren schoonmaken of na werktijd komen voor minimale disruptie. We gebruiken de nieuwste technologie op het gebied van schoonmaakapparaten, materialen en oplossingen. UCC-Services is een professioneel schoonmaakbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van reiniging. Door de jaren heen hebben we tal van gebouwen voor allerlei organisaties schoongemaakt en onderhouden.

Klik hier om een aantal klanten en hun referenties te bekijken.

Het bedrijf werd opgericht door Andrew Barker. Andrew werkte van 1999 tot 2008 op Schiphol en leerde hoe belangrijk het is dat een enorme openbare ruimte met een constante stroom bezoekers schoon is. Het schoonmaken is een van de meest onderschatte werkzaamheden en wordt vaak ondergewaardeerd. Toch zijn netheid en hygiëne heel belangrijk voor ons welzijn. Daarom wilde hij een bedrijf oprichten waar mensen graag zouden willen werken – iets wat tot uiting zou komen in hun dagelijks werk.

Schoonmaken is een moeilijke taak die soms ook nog eens erg vuil is. Vaak krijgen schoonmakers niet het respect dat ze verdienen. Het is voor ons heel belangrijk dat medewerkers tevreden zijn over hun werk. Ze ogen representatief in een zwart uniform met het logo van UCC-Services. Ze ontvangen een praktijktraining en we zorgen dat ze weten dat hun werk wordt gewaardeerd. Als ze blij naar hun werk gaan, blijkt dat ook uit het eindresultaat.

Om de hoogst mogelijke klanttevredenheid te realiseren, analyseren we de behoeften en verwachtingen van de klant. En maken we heel specifieke afspraken over wat er moet worden schoongemaakt en hoe en wanneer dit moet gebeuren. We evalueren regelmatig met onze klanten en waarderen open communicatie. Hierdoor blijft er niets te speculeren over en kunnen we aan de verwachtingen van de klant voldoen. De feedback die we ontvangen, stelt ons in staat om beter te worden!

We hebben al vanaf het begin regelmatig gezocht naar een manier om ecologisch schoon te maken. We hebben een aantal geweldige schoonmaakmiddelen gevonden en zijn verrast over de kwaliteit ten opzichte van alle chemische oplossingen. Wij staan voor een natuurlijke manier van schoonmaken! Deze is kindvriendelijk, geschikt voor huisdieren en beter voor het milieu. Bovendien is deze gezonder en beter voor ons.

UCC-Services biedt:

Continuïteit:   Dankzij ons kunt u door met uw zaken
Kwaliteit:   We bieden geavanceerde apparatuur en schoonmaakspecialisten
Representativiteit:   Onze medewerkers zijn getraind op het gebied van klantenservice en zijn gewend om in openbare ruimten te werken
Betrouwbaarheid:   Alle medewerkers hebben een veiligheidsscreening doorlopen

unhappyhappyUCC