De werkwijze van UCC-Services

UCC-Services werkt met mensen die plezier hebben in wat ze doen. De kracht van onze schoonmaakdiensten schuilt allereerst in onze medewerkers. We waarderen verantwoordelijkheid en betrokkenheid van onze medewerkers. Persoonlijke aandacht, korte en directe communicatie en flexibiliteit vormen de kern van ons bedrijf.

Resultaatgericht schoonmaken

 UCC-Services streeft naar het beste schoonmaakresultaat. Wat is belangrijk? Het dagelijks schoonmaken van alle kantoren, bureaus, enzovoorts? Of alleen van dat wat schoon moet worden gemaakt? We zien wat er moet gebeuren en maken op een efficiënte manier schoon. We gebruiken tijdens het schoonmaken onze ogen en intuïtie en werken niet op de automatische piloot. Resultaatgericht schoonmaken vraagt om overzicht, aandacht voor detail en een gevoel van verantwoordelijk van de personen die het werk doen. We nemen onze taak serieus en trainen onze medewerkers daar ook op.

We zorgen dat we schoonmaken wat schoon moet zijn: we zuigen een heel vuile vloer en geven deze een extra poetsbeurt als dat nodig is en maken een vies raam schoon in plaats van dat we elke keer een bureau en vloer schoonmaken waar geen vuiltje op te zien is. Resultaatgericht schoonmaken is betekenisvol en efficiënt en leidt tot meer tevredenheid. De klant geeft het serviceniveau aan en wij voldoen eraan of overschrijden het door duurzame werkprogramma's en regelmatige kwaliteitscontroles te implementeren.

Samenwerken aan een schonere omgeving

 Duurzaam schoonmaken is een constant proces dat moet worden bewaakt, geëvalueerd en verbeterd. We werken graag samen met onze klanten door te kijken naar afvalverwerking, energiebesparing, recycling en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het gedrag van medewerkers vormt de sleutel tot duurzaamheid. Daarom trainen we onze medewerkers in waarom en hoe we onze milieuvriendelijke oplossingen en materialen gebruiken.

UCC-Services levert een bijdrage door middel van milieuvriendelijke producten, gecontroleerde doses schoonmaakmiddelen en minimale transportkosten. We staan bovendien open voor en begeleiden personen die terugkeren in het arbeidsproces.

People, planet, profit

UCC-Services scheidt glas, papier, kunststof en restafval bij het recyclingstation op Schiphol. We doneren de doppen van kunststof flessen aan KNGF Geleidehonden en doneren oude cartridges aan de lokale school. Facturen, nieuwsbrieven, schema's en loonstrookjes verzenden we digitaal. Ook scheiden we ons eigen afval, zodat het kan worden gerecycled.

UCC sustainability