Marmer polijsten Amsterdam laat u over aan een een specialist

Marmer polijsten Amsterdam? Bent u op zoek naar een specialistisch bedrijf dat uw marmer kan polijsten in Amsterdam en omgeving? Dan bent u bij UCC Services B.V. aan het juiste adres. UCC Services biedt namelijk een innovatieve manier om uw marmer te reinigen en te polijsten op een professionele manier. We schuren (slijpen) en reinigen uw marmer eerst voordat we uw marmer gaan polijsten. De behandeling waarbij we uw marmer polijsten zorgt voor een glanzend eindresultaat. Het schuren van het marmer zorgt ervoor dat krassen, vlekken en doffe plekken worden verwijderd.

UCC Services heeft door de jaren heen met partners samengewerkt om tal van marmer te polijsten op locaties van klanten. In de afgelopen vijf jaar hebben we flink geïnvesteerd in hoogwaardige apparatuur en training. We gebruiken speciale diamant pads om uw marmer schoon te maken en te behandelen en vervolgens uw marmer te polijsten. We hebben specialistische hulpmiddelen bij ons, zodat we uw marmer de gewenste afwerking kunnen geven.

Schuren en polijsten van Marmer in Amsterdam

UCC Services zorgt ervoor dat het eindresultaat van uw marmer weer als nieuw is. We halen het vuil en verkleuring weg door middel van meerdere stappen tijdens de marmer behandeling in Amsterdam. Voor het eindresultaat kunt u kiezen voor een matte marmer afwerking of een hoogglans marmer afwerking, waardoor het spiegel effect weer terugkomt in uw vloer. De exclusieve en luxe marmer hoogglans afwerking wordt normaal gesproken gekozen door onze klanten in Amsterdam.

Marmer schuren, marmer slijpen in Amsterdam

We beginnen altijd met het inspecteren van de marmer vloer. Hierbij kijken we naar de vuilheid en het aantal krassen en de diepte van de krassen. Dit is erg belangrijk voor ons om te bepalen welke diamant schijven we gebruiken om mee te beginnen met schuren van het marmer. Hoe dieper de krassen in het marmer zijn, hoe grover de diamant schijf die we gebruiken om de eerste stap mee te voltooien. Ook worden hoogteverschillen aangepakt zodat de vloer zo goed als egaal is. Na het schuren ofwel slijpen van het marmer in de eerste stap, wordt er over gegaan naar de tweede stap. Het marmer wordt opnieuw geschuurd ofwel geslepen met een fijnere diamantschijf. Dit zorgt ervoor dat de kleinste krasjes worden weg geschuurd en verwijdert. Ook worden de voegen in het marmer meegenomen zodat deze ook weer schoon zijn en de originele kleur van het marmer terug geschuurd word.

Tijdens de eerste twee stappen gebruiken we water om het marmer te koelen tijdens het schuren. Na een behandeling zuigen we het overtollige water met vuil en slijpsel af met een waterstofzuiger. Nadat het marmer geschuurd (geslepen) is en het water is afgezogen is de natuurlijke kleur van bijvoorbeeld een marmer vloer weer in oorspronkelijke staat. De vloer ziet er nu heel helder uit maar de vloer heeft een matte uitstraling.

Marmer polijsten Amsterdam

Nadat het marmer geschuurd en gereinigd is en alle krassen zijn verwijderd, beginnen we indien gewenst met het polijsten van het marmer. Door het marmer te polijsten zorgen we er eigenlijk voor dat de hoogglans weer terugkomt in de marmer vloer waardoor het spiegeleffect terugkomt. Dit is een behandeling van 2 tot 4 stappen afhankelijk van de status van de vloer. De eerste stap is het polijsten van het marmer met een diamantpad en water. Dit zorgt ervoor dat het oppervlak van het marmer nog gladder en strakker wordt. Dit proces herhalen we nog 1 of 2 keer (afhankelijk van de hardheid van het marmer) met een fijnere diamantpad. Vervolgens zuigen we het overtollige water weer op van het marmer.

De laatste stap is vervolgens het terughalen van de hoogglans in het marmer. Dit doen we door het marmer nog een keer te polijsten met een zeer fijne diamantpad en met speciale marmer polijstpoeder en water. Deze laatste handeling zorgt ervoor dat uw marmer weer gaat spiegelen nadat al het overtollige water is afgezogen. Vervolgens moppen we uw marmer volledig en impregneren we uw marmer met speciale natuursteen zeep. Dit zorgt ervoor dat de vloer geen vuil opneemt en uw vloer onderhoudsvriendelijk is.

Marmer en natuursteen polijsten in Amsterdam

Naast marmer polijsten in Amsterdam, is UCC Services uiteraard ook gespecialiseerd in het schoonmaken en polijsten van andere soorten natuursteen. Met UCC Services is het met diamant polijsten van marmer, natuursteen, het grondig reinigen van keramische tegels en het droog strippen van vinylvloeren geen enkel probleem. Naast het schoonmaken en polijsten van marmer, kunnen we tal van natuursteen strippen en schoonmaken en de afwerking of glans herstellen. Zie hier een overzicht van de vloeren die we onder andere kunnen reinigen en herstellen:

  • Vloeren van leisteen
  • Vloeren van travertin
  • Vloeren van graniet
  • Vloeren van marmer
  • Vloeren van kalksteen
  • Vloeren van terrazzo
  • Vloeren van vinyl

Marmer polijsten Amsterdam? Neem contact op met UCC Services

Wilt u uw marmer laten polijsten in Amsterdam? Neem dan contact op met UCC Services. We komen graag vrijblijvend bij u langs in Amsterdam om uw marmer te inspecteren. Zo maken we het mogelijk om een passende offerte voor u op te maken. We hebben immers jarenlange ervaring wanneer het gaat om het reinigen en polijsten van marmer in de omgeving Amsterdam. UCC Services werkt voornamelijk, wanneer het gaat om marmer vloeren polijsten in Amsterdam, voor bedrijven, overheidsinstellingen, verzekeringsmaatschappijen, gemeentes, en particulieren. We polijsten veelal marmer in Amsterdam maar werken over het algemeen door heel Nederland.