Carpet cleaning Den Haag! UCC Cleaning Services is dé specialist.

Carpet Cleaning Den HaagHeeft u vlekken in uw tapijt of is uw tapijt vies? Dan is uw tapijt toe aan grondige carpet cleaning in Den Haag. UCC Cleaning Services is de specialist op het gebied van carpet cleaning. Wij reinigen uw tapijt grondig met milieu vriendelijke schoonmaakmidddelen. De carpet cleaning techniek die UCC Cleaning Services toepast, word uitgevoerd door gecertificeerd personeel. De mederwerkers van UCC Cleaning Services zijn allemaal gescreend op goed gedrag. Onze mederwerkers hebben alle Know-How op het gebied van carpet cleaning en overige vloeren en het onderhoud hiervan. Carpet cleaning in Den Haag van tapijt of vloerbedekking betreft specialistisch werk. UCC Cleaning Services gebruikt voor uw carpet cleaning een diepreinigende methode die erg effectief is bij allergieën.

Carpet cleaning in Den Haag van UCC Cleaning Services! Dat is het beste voor uw tapijt.

Bij UCC Carpet Cleaning is uw tapijt of vloerbedekking in goede handen. De carpet cleaning methode die wij hanteren in Den Haag gaat als volgt. Tapijt word ingesprayed met milieuvrienelijke schoonmaakproducten. De schoonmaakpads worden voorverwarmd naar 70 graden celcius, gemengd met ons tweede schoonmaakproduct wat nodig is om een chemische reactie te creëren. Door met onze krachtige rotors en de hete pads over het tapijt voort te bewegen splitsen de twee schoonmaakmiddelen, door de hoge temperatuur komt het vuil los en naar de oppervlakte van het tapijt. De rotor en pads verwijderen het vuil vervolgens. Uw tapijt komt weer tot leven. De tapijtvezels komen overeind en vuil en haren worden door de schoonmaakpads afgevoerd. Zien is geloven.

Voordeel van UCC Carpet Cleaning in Den Haag!

Het grote voordeel van de carpet cleaning techniek van UCC Cleaning Services is dat het tapijt binnen 30 minuten helemaal droog is. Deze Carpet Cleaning methode is uitermate geschikt voor tapijten en vloerbedekking in hotelkamers, gangpaden en restaurants. Op aanraden van één van onze specialisten, is het ook mogelijk om de extraction methode toe te passen om vieze gangpaden of schoonloopmatten uit te zuigen. Heet water wordt met mileuvriendelijke en veraantwoorde producten in het tapijt gespoten en direct opgezogen. Vet olie en modder worden diep uit de vezel van het tapijt of vloerbedekking onttrokken. Met de verwarmde pads en de rotor komt het tapijt of uw vloerbedekking weer omhoog. Het tapijt ruikt na de carpet cleaning methode van UCC Cleaning Services altijd fris.

Carpet cleaning Den Haag uitermate geschikt voor hotels:

De carpet cleaning methode die UCC Cleaning Services uitvoert in de omgeving van Den Haag is uitermate geschikt voor tapijt en vloerbedekking dat veelvuldig wordt gebruikt door uw klanten. Denk hierbij aan.

  • business Lounges
  • hotelkamers en gangpaden
  • restaurants
  • kantoorpanden
  • woningen
  • bioscopen
  • Casino's

Wilt u meer informatie over onze carpet cleaning methode voor Den Haag? Of heeft u vragen en wilt u graag advies van één van onze specialisten? Neem dan vandaag nog contact op met UCC Cleaning Services. Wij voeren carpet cleaning werkzaamheden uit door heel Nederland.


Vul aub uw achternaam in...
Vul hier aub uw adresgegevens in
Vul hier aub uw postcode in
Vul hier uw adres in aub
Vul aub uw telefoonnummer in...
Vul aub uw e-mailadres in...
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer