Office cleaning door UCC Services op professionele wijze

Bent u opzoek naar een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in office cleaning? Dan bent u bij UCC Services aan het juiste adres. Wij leveren op het gebied van office cleaning schoonmaakdiensten aan onze zakelijke klanten. Wij hebben vaste kantoor schoonmakers en onze medewerkers zijn gescreend op goed gedrag.

Office cleaning voor wie en waar?

UCC Services is met office cleaning voornamelijk actief op Schiphol. Enkele klanten waar wij de kantoren van schoonmaken op Schiphol zijn American airlines, Eva Air, Ethiad, Royal Jordanian airlines, etc etc. Uiteraard zijn wij ook buiten Schiphol actief wanneer het gaat om office cleaning. Naast onze office cleaning service zijn wij ook actief in schoonmaak van ziekenhuizen, schoonmaak van scholen, schoonmaak van restaurant, schoonmaak van woningen, hotel schoonmaak, bioskopen etc. Ook zijn wij specialist in tapijtreiniging ofwel carpet cleaning.

Meer informatie over office cleaning door UCC Services

Wilt u graag meer informatie over onze office cleaning service? Neem dan contact met ons op. Wij nemen dan zo spoedig contact met u op en komen indien gewenst vrijblijvend langs zodat wij een offerte voor u op kunnen maken.