Schoonmaakbedrijf Amsterdam UCC Services

Schoonmaakbedrijf AmsterdamUCC Services is een schoonmaakbedrijf actief in Amsterdam met een breed scala aan schoonmaakdiensten. Van kantoren schoonmaak tot aan Houssekeeping. UCC Services is een veelzijdig schoonmaakbedrijf en van alle markten thuis en is werkzaam bij u in de regio Amsterdam.

Schoonmaakbedrijf Amsterdam 

  • schoonmaak kantoren Amsterdam
  • end cleaning Amsterdam
  • move in cleaning Amsterdam
  • carpet cleaning Amsterdam
  • hotel schoonmaak Amsterdam
  • jacht schoonmaak Amsterdam

Waarom Schoonmaakbedrijf Amsterdam UCC services

UCC Services is een middelgroot schoonmaakbedrijf met meerdere teams die operationeel zijn door heel Nederland maar ook bij u in Amsterdam. Onze mederwerkers zijn gescreend en opgeleid. UCC is een schoonmaakbedrijf dat mee gaat met de tijd, innovatie is een belangrijk aspect. Wij werken met de beste en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en hebben onze machines in eigen beheer. Wij gaan als schoonmaakbedrijf altijd op met de laatste technieken.

Milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf Amsterdam

Als milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf Amsterdam streven we ernaar om milieuvriendelijk te handelen. Daar profiteren onze klanten en medewerkers én het milieu van. UCC-Services is er trots op dat er milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen worden gebruikt waaraan geen agressieve chemische stoffen zijn toegevoegd. We zoeken continu naar betere methoden en technieken. We kunnen dit alleen realiseren als ons team zich hiervan bewust is en een training heeft gevolgd met betrekking tot het gebruik van oplossingen, materialen en apparatuur. UCC Services is een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf voornamelijk actief in Amsterdam.

Met een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf in Amsterdam samenwerken aan een schonere omgeving

Duurzaam schoonmaken is een constant proces dat moet worden bewaakt, geëvalueerd en verbeterd. We werken graag samen met onze klanten in Amsterdam door te kijken naar afvalverwerking, energiebesparing, recycling en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het gedrag van medewerkers vormt de sleutel tot duurzaamheid. Daarom trainen we onze medewerkers in waarom en hoe we onze milieuvriendelijke oplossingen en materialen gebruiken.

UCC-Services levert als milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf Amsterdam een bijdrage doormiddel van milieuvriendelijke producten, gecontroleerde doses schoonmaakmiddelen en minimale transportkosten. We staan bovendien open voor en begeleiden personen die terugkeren in het arbeidsproces.

People, planet, profit UCC-Services scheidt glas, papier, kunststof en restafval bij het recyclingstation op Schiphol Airport Amsterdam. We doneren de doppen van kunststof flessen aan KNGF Geleidehonden en doneren oude cartridges aan de lokale school. Facturen, nieuwsbrieven, schema's en loonstrookjes verzenden we digitaal. Ook scheiden we ons eigen afval, zodat het kan worden gerecycled.

Contact opnemen met Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de diensten die schoonmaakbedrijf UCC Services in Amsterdam aanbied? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

 

Vul aub uw achternaam in...
Vul hier aub uw adresgegevens in
Vul hier aub uw postcode in
Vul hier uw adres in aub
Vul aub uw telefoonnummer in...
Vul aub uw e-mailadres in...
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer