VVE Schoonmaak Haarlem voor woningcoöperaties en woningstichtingen

UCC is een begrip in Haarlem en omgeving op het gebied van VVE schoonmaak en het schoonhouden van openbare ruimtes. Als u aan VVE schoonmaakt denkt dan denken we aan het schoonhouden van uw portiek, hallen, liften, trappenhuizen brandtrappen, galerijen en garageboxen in Haarlem. UCC Services B.V. werkt op dit moment voor tientallen verschillende woningstichtingen en VVE’s in de regio. We nemen al uw schoonmaakzorgen graag uit handen. We kunnen indien gewenst op vaste dagen en tijden onze schoonmaaktaken uitvoeren. Dit geld ook voor onze glazenwasser.

Waarom VVE schoomaak in Haarlem door UCC Services BV

VVE schoonmaak in Haarlem wordt door UCC Services uitgevoerd door gecertificeerd personeel. De medewerkers van UCC Services zijn allemaal gescreend op goed gedrag. Onze medewerkers tevens hebben alle Knowhow op schoonmaak gebied. Voor de klant en de bewoners zijn een aantal zaken cruciaal, dat is waar UCC Services dan ook extra aandacht aan besteed en rekening mee houd. Zo behouden wij het vertrouwen, zorg en kwaliteit voor onze klanten in Haarlem.

  • bereikbaarheid
  • nakomen van afspraken
  • verzorgd en gedreven personeel
  • bedrijfskleding
  • vaste dagen

Diensten VVE Schoonmaakbedrijf UCC

Naast VVE schoonmaak in Haarlem is UCC Services uw geschikte partner voor Move Out Move In cleaning. Gaat u verhuizen of komt er een woning vrij dan is het mogelijke dat we een Deep Cleaning uitvoeren. We zullen in dat geval uw appartement volledig reinigen zodat u uw woning netjes op kunt leveren. In de omgeving van Haarlem hebben wij inmiddels een flink klantenbestand opgebouwd.

VVE schoonmaak informatie door UCC Services

Bent u als VVE opzoek naar een schoonmaakbedrijf in de omgeving van Haarlem en Hoofddorp? Dan bent u bij UCC Services BV aan het juiste adres. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. We nemen uw schoonmaakzorg graag uit handen.

Vul aub uw achternaam in...
Vul hier aub uw adresgegevens in
Vul hier aub uw postcode in
Vul hier uw adres in aub
Vul aub uw telefoonnummer in...
Vul aub uw e-mailadres in...
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer